NBA

Tatum lidera els Celtics, que superen (125-112) els Mavericks a pesar dels 42 punts de Doncic

Uns compenetrats Boston Celtics liderats per Jayson Tatum han fulminat uns Dallas Mavericks massa dependents de Luka Doncic, que, tot i exhibir un extraordinari exercici amb 42 punts, no n’ha fet prou contra la defensa i l’efectivitat dels de Massachusetts (125- 112). Els líders de l’Est (14-4) han rebut els Mavericks (9-8) després de perdre dilluns contra els Chicago Bulls (127-107) trencant una fabulosa ratxa de 9 victòries seguits. Tatum ha signat un doble-doble de 37 punts, 13 rebots i 5 assistències per als Celtics mentre que Jaylen Brown ha fet 31 punts, 4 rebots i 4 assistències. Per part de Dallas, Doncic s’ha lluït amb 42 punts, 8 rebots i 9 assistències mentre que Christian Wood, sortint de la banqueta, ha signat un doble-doble de 26 punts, 12 rebots i 2 assistències.

Miami Heat, per la seva banda, ha derrotat els Washington Wizards posant fi a la mala ratxa de quatre derrotes consecutives a la seva petita gira per l’Est de l’última setmana (113-105). Frena el bon moment de l’equip de la capital, que arribava a South Beach amb sis victòries en els darrers set partits. Ha estat clau l’actuació de Kyle Lowry amb 28 punts (24 a la primera part) i d’un Caleb Martin que ha hagut d’assumir més responsabilitats per les baixes i que ha tancat el partit amb 24 punts en una de les millors nits amb els Heat.

Kyrie Irving, per la seva banda, ha silenciat els Raptors, i els 19.800 aficionats que van omplir l’Scotiabank Arena de Toronto, amb una exhibició a la segona part del partit en què els Nets s’han imposat als de Toronto per 98-112 i en què Juancho Hernangómez ha aconseguit el primer doble doble –10 punt si 10 rebots– amb l’equip canadenc. Irving ha estat el màxim anotador del partit amb 29 punts, 26 a la segona part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)