Eurolliga

Saras reclama encara més defensa

Bàsquet. Eurolliga. Satisfet amb el balanç contra el Partizan, el tècnic del Barça remarca que caldrà fer un pas més avui (20.30 h) per aturar el gran potencial ofensiu del Cazoo Baskonia

Satisfet amb el balanç defensiu contra el Partizan (79-68), Saras Jasikevicius reclama als seus jugadors elevar un grau més la intensitat en el duel d’avui contra el Baskonia (20.30 h, DAZN), en la desena jornada de l’Eurolliga al Palau Blaugrana. “Vam defensar bé contra el Partizan i haurem de defensar encara millor contra el Baskonia. Els números no menteixen. En aquest moment són top tres en gairebé totes les categories d’atac: el que marca més punts, el que més triples tira i anota. Estan atacant molt bé”, assegura el tècnic. Amb un balanç de 5-4, l’equip vitorià és a un sol punt del conjunt blaugrana, després de la contundent victòria que va segellar dimecres contra el Zalgiris (93-73).

Jasikevicius no oblida el primer cara a cara del curs, que es va decantar a favor del bàndol culer per 89-74: “Ja aquí en l’ACB ens va anotar 51 punts en la primera part. Van castigar molt les nostres pèrdues i errors. És un partit molt difícil. Haurem de partir de la mentalitat defensiva de dimarts.” En aquesta línia, Oscar da Silva, un dels destacats dimarts (5 punts i 10 rebots), remarca: “Cal fer passes endavant en defensa perquè el Baskonia és molt bo en atac.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)