ACB

La lluita no és suficient i el Baxi Manresa torna a perdre

El Gran Canària s’imposa per 99-88

La lluita i l’entrega del Baxi Manresa no ha estat suficient i ha perdut per 99-88 en la seva visita a la pista del Gran Canària. Els manresans han fet un bon primer quart, però en el segon els illencs s’han distanciat i han sabut mantenir-se per davant. El Manresa suma la seva setena derrota a la lliga. Abans d’iniciar-se el partit l’entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez, ha rebut un petit homenatge del Gran Canaria, equip en el que va estar nou temporades en tres etapes.

Els manresans s’han posat per davant ben aviat i han dominat el primer quart amb una bona actuació de Harding, 8 punts amb dos triples, i el debut de Tass. La seva màxima avantatge ha estat de sis punts (17-23) i han arribat al final dels primers deu minuts amb un 20-25. En l’inici de la segona meitat el Gran Canària ha millorat molt en defensa i amb un parcial de 10-2 d’entrada ha donat la volta al partit (30-27). El Manresa ha tingut problemes en atac i els illencs s’han començat a distanciar en el marcador poc a poc i han arribat al deu punts de marge (47-37) a un minut del descans. El conjunt del Bages ha tingut una petita reacció i gràcies a l’encert en els tirs lliures ha arribat al descans amb un 49-43.

El tercer període ha estat un festival de triples i cada equip n’ha anotat sis dels 10 que ha intentat. El Manresa no ha aconseguit l’objectiu de reduir les diferències i el Gran Canaria ha arribar als 13 punts de marge, que ha ampliat al 16 (83-67), la màxima diferència en l’inici dels darrers deu minuts. La lluita dels del Bages ha continuat i a 40 segon del final s’ha situat a només 6 punts (94-88), però un triple i dos tirs lliures han sentenciat. Harding ha estat el màxim anotador amb 23 punts i Waczynski n’ha fet 19..