Eurocopa

El Cadí perd, però passa

Bàsquet. Eurocopa. Ensopega contra el Castors en la pròrroga però acaba segon de grup pel +9 de la primera volta i es classifica

Cadí la Seu 63 Castors Braine 66

CADÍ LA SEU:Kovacevic (5), Raventós (9), Brontons (3), Bahí (2), Ramette (7), Peña (13), Pujol (5), Soler, Strautmane (8) i Tunstull (11). 6/24 triples (3 Peña), 18/44 de 2. 9/11 lliures. 44 rebots (7 Kovacevic). 16 assistències (5 Raventós). 72 de valoració (16 Strautmane).CASTORS BRAINE:Kroselj (9), Leblon, Coulibaly (11), Lelik (17), Uro-nile (7), Lindstrom (9), Devos (11) i Fogg (2). 11/37 triples (3 Devos, 3 Lelik). 10/30 de 2. 13/15 lliures.49 rebots (13 Coulibaly). 12 assistències (5 Lelik). 61 de valoració (17 Lindstrom).PARCIALS:11-11, 19-15 (30-26); 13-20 (43-46) i 16-13 (59-59). Pròrroga: 4-7 (63-66).

El Cadí la Seu va perdre contra el Castors Braine belga per 63-66 després d’una pròrroga, però s’ha classificat per a la segona fase de l’Eurocopa com a segon del grup I. L’equip de Jordi Acero, que podia perdre fins i tot de 8 punts perquè en la primera volta va vèncer de 9 (54-63), es va haver d’arromangar per segellar el passi. El Cadí va arrencar capgirant un 0-5 (10-5) però va fallar molt en atac en el primer quart (11-11). En el segon va millorar liderat per dos triples de Laura Peña, però va fallar en defensa, perquè va deixar molt sola la visitant Devos, que va clavar tres triples seguits. Les coses van empitjorar en el tercer quart, amb la visitant Lelik (3 triples) anotant amb massa facilitat (43-46). El Castors va amenaçar marxant de 6 a l’inici de l’últim quart (43-49). Un triple de Ramette va coronar un parcial de 5-0 (48-49) i el Cadí va empatar: 54-54. En plena dinàmica positiva, a més, es va posar al davant; però, amb molts errors, no va rematar la feina (59-59). El 4-0 de sortida en el temps afegit va ser clau, tot i que el Cadí es va ennuegar i va perdre el partit.