Lliga femenina

El Barça CBS cau contra el Gran Canària (77-88)

El Barça CBS, amb el bitllet per a la copa a la butxaca, ha tancat la primera volta amb una derrota contra el Gran Canària (77-88) al Juan Carlos Navarro, on encadena dues desfetes després d’una gran ratxa. Els 24 punts d’Anderson no han estat suficients.

Les blaugrana han fet una sortida fortíssima, amb un parcial de 10-0 (amb dos triples) en només un minut i mig, una renda que s’ha anat escurçant fins a tancar el primer quart (21-19).

Un triple de Holesinka ha posat les canàries per davant per primera vegada, en el segon minut del segon quart (23-24). Les visitants han arribat a manar de set punts, però el Barça CBS, amb Anderson molt fina (quatre triples sense error en els primers 20 minuts). ha reajustat al marcador al descans (43-46).

La bona dinàmica de les canàries s’ha accentuat en el tercer quart, en què ha anat agafant distància (52-66 a 3:23) i han aprofitat l’encallada de les d’Isaac Fernández (amb un triple de Rakovic per agafar una mica d’aire) per encarrilar el triomf, després d’un període diferencial (14-25) que els ha permès arribar als últims 10 minuts amb 14 punts de renda (57-71).

Dos triples de Rakovic i Anderson mantenien amb vida les blaugrana, però el repte era ja molt complicat. Les canàries s’han tornat a escapar i ja no hi ha hagut manera d’atrapar-les.