ACB

El Barça madura el triomf

Bàsquet. ACB. L’equip treballa bé en defensa en una setmana exigent de tres partits, i Laprovittola –que dinamita el duel en el segon temps–, Kuric, Higgins i Vesely resolen en atac

UCAM Múrcia 72 Barça 86

UCAM MÚRCIA:Bellas (3), McFadden (2), Anderson (15), Radovic (11) i Pustovyi (12) -cinc inicial-, Trice (8), Davis (6), Luther, Sakho, Diop (12), Jelínek i Rojas (3). 18/45 de 2. 7/22 triples (4 anderson). 30 rebots (5 Diop, 5 Radovic). 15 assiències (7 McFadden). 66 de valoració (17 Anderson, 15 Radovic).BARÇA:Laprovittola (15), Abrines (4), Kalinic (4), Mirotic (7) i Vesely (14) -cinc inicial-, Da Silva, Paulí, Sanli (10), Higgins (13), Kuric (13), Jokubaitis (4) i Nnaji (2). 23/47 de 2. 7/17 triples (4 Laprovittola). 44 rebots (5 Mirotic, 5 Laprovittola i 5 Da Silva). 15 assistències (5 Higigns). 103 de valoració (18 Kuric, 17 Higgins i 16 Laprovittola).PARCIALS:13-17, 20-20 (33-37); 24-28 (57-65) i 15-21 (72-86).

El Barça va signar un triomf treballat contra l’UCAM Múrcia (72-86) a partir de la coralitat atacant de Laprovittola, Vesely, Kuric i Higgins i la bona feina defensiva. L’escarransit 4-4 (5’), amb punts només dels pivots Pustovyi i Vesely, reflecteix l’esperit defensiu. Higgins hi va aportar la inspiració, amb 7 punts, i el Barça va tancar el quart amb avantatge (13-17). La irrupció de Kuric, amb dos triples seguits, va obligar Sito Alonso a demanar temps mort (15-23). L’aler d’Indiana va fer 12 punts amb només un error en un segon quart esplèndid, però la versatilitat de Trice i el matusser però efectiu domini interior del gegant senegalès Diop –9 punts en el quart i cinc sagnants rebots ofensius– van ser una creu a la zona (33-37). L’UCAM es va posar a només un punt (46-47), impulsat per dos triples d’Anderson i un de Bellas, però la irrupció de Laprovittola, espès fins a aquell moment precisament pel marcatge de Bellas, va dinamitar el partit. Sense el marcatge del base rival, l’argentí va fer onze punts, el tercer triple en el darrer tir del quart (57-65). Vesely també va trobar la distància amb 8 punts en el quart. El procés de maduració va prosseguir i el Barça va viure un final plàcid.