Eurolliga

El Barça recupera Satoransky

Bàsquet. Eurolliga. El base txec viatja amb l’equip blaugrana a Vitòria per jugar contra el Cazoo Baskonia, un rival molt sòlid al seu terreny de joc. “Les distraccions es pagaran molt cares al Buesa Arena”, adverteix Saras Jasikevicius

El Barça prossegueix el seu periple per l’Eurolliga al Buesa Arena de Vitòria, on l’espera el Cazoo Baskonia (20.30 h, DAZN), que presenta uns números espectaculars al seu terreny de joc (8-1). Saras Jasikevicius recupera per a la causa el base txec Tomas Satoransky, que s’havia perdut els últims cinc partits per culpa d’una tendinitis al turmell dret. “Està per viatjar i ja ho veurem. S’ha entrenat una mica amb l’equip i cal integrar-lo a poc a poc en la dinàmica”, remarca el tècnic lituà. Saras reclama més defensa, concentració i ambició als seus jugadors i posa com a exemple la derrota de divendres passat contra l’Efes (75-80). “Quan comences malament, de seguida t’agafen un avantatge de 12 punts. Cal saber sacrificar-se i usar les nostres armes. Les distraccions es pagaran molt cares al Buesa”, insisteix. Amb un balanç de 12 victòries i 7 derrotes, empatat amb tres equips més i a un sol triomf del líder, el Real Madrid (13-6), el conjunt blaugrana no vol perdre pistonada contra un Baskonia, sisè amb 11-8, especialment sòlid a la seva pista. Els dos precedents del curs al Palau s’han decantat del bàndol barcelonista –89-74 a l’ACB i 96-84 en l’Eurolliga–, però al Buesa Arena el Baskonia apuja el llistó. De fet, l’únic que n’ha sortit vencedor després de nou partits és l’Olympiacòs (92-97).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)