ACB

Marc Gasol: “S’ha de mantenir el nivell de concentració”

“És un equip que té molts equips en si mateix perquè pot jugar de moltes maneres i amb molts registres, per la quantitat d’eines que té. Però el partit son 40 minuts, cinc contra cinc i a casa” afirma sobre el Barça Marc Gasol, el dia abans de la visita del conjunt blaugrana a Fontajau. El pivot assegura que l’equip confia molt en la seva feina i que si és capaç de “mantenir un ritme alt defensivament tindrà moltes garanties per competir contra un gran equip com el Barça”.

El president i fundador del club destaca la bona dinàmica de l’equip: “sense dubte és positiva, tant en resultats com en joc”. “Passa per la responsabilitat de tots i per no relaxar-se ni mental ni físicament” és el camí que assenyala Gasol per mantenir la ratxa. “Agrada molt mirar a Europa i al play-off, però a vegades quan canvies el focus i el poses en els resultats deixes de banda el treball diari, que és el més important. S’ha de mantenir el nivell de concentració” hi afegeix el jugador franquícia del Girona sobre les expectatives que apareixen les últimes setmanes, amb l’equip imbatut aquest 2023 en el seu debut a l’ACB. Una situació que contrasta amb el passat recent de l’entitat: “rebre un equip i una institució com el Barça sempre és un honor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)