ACB

La Penya guanya un final d’infart a Sevilla (67-71)

El Betis ha errat el triple per forçar la pròrroga a 5 segons pel final

La Penya ha guanyat un final d’infart a Sevilla (67-72) on el Betis a 5 segons pel final ha errat el triple per forçar la pròrroga amb 67-70.

Els verd-i-negres han començat dominant a un Betis molt erràtic en el triple (1/13) i han agafat un màxim avantatge de 9 punts (19-28). Però els de Carles Duran han baixat la seva intensitat i això ha fet despertar un equip andalús amenaçat pel descens que ha fet un parcial de 13-0 impensable tal i com anava el matx (32-28). Un triple de Feliz ha tancat el primer temps (32-31).

La sortida de la Penya ha estat explosiva amb Kyle Guy que amb un triple ha donat el màxim avantatge del matx (32-42). Però de nou s’ha precipitat el Joventut que ha perdut el nord i també el ritme del partit. Això ha fet que Guy perdés els nervis i amb una antiesportiva i una tècnica hagi marxat desqualificat. El Betis s’ha situat per davant (50-49). S’ha entrat en un final d’infart on l’experiència de Ribas i la defensa de Birgander ha servit per agafat 5 punts (58-63 a 3:04 pel final). Tot i agafar sis punts de renda (61-67) els verd-i-negres no han defensat bé i el Betis ha tingut l’opció de forçar la pròrroga però Bertans ha errat el triple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)