ACB

El Barça no es refia d’un Unicaja que torna a la cita

Quarts. Els malaguenys, absents el curs passat, amenacen els de Saras (21.30 h Movistar); abans, Madrid-València (18.30 h) obren el torneig

El Barça, que encadena 10 victòries seguides a l’ACB, afronta aquest vespre (21.30 h, Movistar) un duel de màxima exigència contra un Unicaja que té la capacitat suficient per fer saltar la sorpresa. Els malaguenys estan sent una de les revelacions de la lliga, líders al seu grup de la FIBA Champions League i amb una plantilla amb molts jugadors físics i de talent. De fet, els malaguenys van perdre al Palau Blaugrana (75-60) en un partit amb polèmica per l’expulsió d’Ibon Navarro. Jasikevicius avisa del potencial de l’Unicaja i assegura que és dels pitjors rivals que els podia tocar: “Tenen equilibri en el que fan, amb sis exteriors fent gairebé deu punts per partit, jugant amb ritme i en contraatac. És partit de copa, hi haurà sorpreses i coses preparades.”

D’altra banda, el Madrid i el València obriran el torneig del KO (18.30 h, Movistar). Els blancs, amb el dubte de Rudy Fernández, afronten el primer repte important amb Chus Mateo a la banqueta i ja sense Pablo Laso, una de les absències importants de la copa. Els valencians no renuncien a res i ja han demostrat a l’Eurolliga que són capaços de tot encara que a l’ACB no es van classificar per al torneig del KO fins a l’última jornada en un curs en què estan sent irregulars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)