ACB

El Barça és eliminat a la pròrroga (87-89)

Els blaugrana no podran defensar el títol després d’un final d’infart

El Barça ha estat eliminat per l’Unicaja i no podrà defensar el títol (87-89) després de perdre a la pròrroga. Laprovittola ha errat els dos tirs lliures decisius a 0,8 segons pel final.

Dues cistelles de Higgins ha situat la màxima del matx (38-25) però els d’Ibon Navarro han reaccionat per clavar un parcial de 0-9 (38-34) abans d’un triple final de Satroansky (41-34). Al tercer quart els Barça ha tornat a fer una estirada (43-34) però Brizuela amb 5 punts seguits ha donat vida als malaguenys (43-39). Un nou parcial del Barça semblava que encarrilava el partit (53-43) però l’Unicaja s’ha tornat a enganxar al partit (53-48). Els malaguenys han estat sempre aprop, o això ha semblat, perquè quan el Barça ha accelarat el ritme ha semblat que trenqués el matx amb un triple d’Abrines (64-53 a 6:45 pel final). Però l’Unicaja s’ha situat a dos punts (67-65). El Barça ha atacat i Satoransky ha errat el triple però Mirotic ha aparegut per atrapat un rebot per anotar i després Laprovittola ha calvat un triple (72-65). L’Unicaja no s’ha rendit i un triple d’Osetkowski ha empatat el partit a 48 segons pel final (74-74). Vesley i Brizuela han anotat els tirs lliures de dues faltes (76-76). El Barça ha errat el tir guanyador i Brizuela des de mitja pista també ha fallat. El matx ha anat a la pròrroga. En el temps extra Brizuela ha fet una exhibició (81-85). Però Laprovittola ha clavat un triple brutal (87-87). Perry ha anotat una cistella impossible (87-89) i Laprovittola a 0,8 segons ha tret una falta. L’argentí ha errat el primer i ha llançat a fallar el segon per agafar el rebot però no l’han atrapat.