ACB

Saras rep totes les coces

Bàsquet. Copa. El lituà és el focus de les crítiques després de l’eliminació prematura del Barça en el torneig del KO; han sumat 3 dels últims 14 títols grans

La prematura eliminació del Barça en el torneig del KO ha generat un altre cop dubtes en un projecte inicialment sòlid però que, de moment, no està aconseguint els resultats esperats. La inversió econòmica continua sent gran, tot i que s’havia anunciat una retallada en les seccions. Des de l’arribada de Higgins i Mirotic al projecte blaugrana, el Barça ha disputat fins a 14 grans títols i n’ha guanyat tres: dues copes i una lliga ACB. L’assignatura pendent continua sent l’Eurolliga, on s’ha estat molt a prop i on, evidentment, hi ha rivals de màxima entitat, però no s’ha pogut rematar la feina tenint jugadors en el seu punt àlgid de maduració de joc i d’experiència. Segurament no és una qüestió de resultats perquè el Barça arribava, per exemple, a la copa després de deu victòries seguides a l’ACB i al capdavant de la màxima competició continental, sinó sobretot és una qüestió de sensacions. Sensació que no s’està aconseguint veure el màxim dels seus jugadors. Els alts i baixos en el joc en un mateix partit certifiquen aquesta manca de regularitat. El que és una evidència, com va quedar clar a Bolonya, és que si l’equip es posa a jugar i sobretot defensar amb intensitat, ho pot guanyar tot. La sensació, a més, és que els blaugrana no estan aprofitant el moment d’un Madrid que no té res a veure amb el gran Madrid que va marcar un cicle però que, tot i patir, continua guanyant.

3/14

títols

els últims anys

Kaunas i l’ACB, pròxims exàmens

X.B.

Del 19 al 21 de maig els de Jasikevicius tenen una altra cita a Kaunas, on es disputarà la final a quatre. Abans, però, hauran de superar l’eliminatòria dels quarts, que, tal com està la competició i la igualtat que hi ha, no és una fita fàcil. El que sembla que té encarrilat és tenir el factor pista en una sèrie que serà al millor de cinc partits. Després haurà de lluitar pel títol ACB que té el Madrid. Un dels dos títols, obligat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)