ACB

L’Unicaja elimina un Madrid impotent (82-93)

Els malaguenys han dominat tota la segona part amb molta autoritat davant un rival sense resposta

El Madrid ha quedat eliminat contra l’Unicaja -que ja havia eliminat al Barça- que l’ha dominat al segon temps sense capacitat de resposta dels blancs (82-93). I els malaguenys no els ha fet falta el botxí del Barça Brizuela que ha acabat amb un punts. Després de 13 anys (2010) que sempre guanyava el Barça o el Madrid.

Els blanch han començat amb tres grans com són Deck, Yabusele i Tavares, per castigar el joc interior on els malaguenys tenen les baixes de Sima i Lima. Els d’Ibon Navarro ha castigat des de llarga distància amb Perry com a referent. On ha fet mal però ha estat amb Osetkowski obrint-se en el perímetre. Al descans tot obert (39-39).

Al tercer quart els malaguenys han estat molt sòlids en defensa, ofegant el Madrid i agafant un màxim avantatge després d’un triple de Kalinoski i un tir lliure de Thomas (50-58). La diferència ha continuat creixent i s’ha trencat definitivament després de dos triples seguits de Kalinoski i Carter que han deixat el matx sentenciat (64-78) amb un Kravish increïble (20 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)