ACB

La Penya és eliminada al darrer segon (72-73)

Joel Parra ha rebut un tap a l’última acció en la penetració

La Penya ha quedat eliminada i no serà demà a la final de la copa on jugarà el Tenerife contra l’Unicaja després d’eliminar els verd-i-negre (72-73).

La Penya ha sortit adormida i ha encaixat un 2-9 inicial. Però ha reaccionat amb les rotacions i s’ha posat per davant. Els de Carles Duran han encadenat una sèrie de triples que li ha donat un màxim avantatge de 13 punts (36-23). Però els de Txus Vidorreta han despertat amb un 1-14 per empatar el matx (37-37). Al tercer quart el Tenerife ha fet una petita estirada però la Penya ha tornat dins el matx gràcies a un Joel Parra impressionant amb 22 punts. Un triple de Feliz al darrer segon del tercer període ha situat un obert 59-57. Duran ha apostat per situar dos quatres a pista i li han donat resultat (63-57). Els nervis però han aparegut i Salin ha empatat (69-69). Amb 71-70 i 1:30 pel final Guy ha anotat una penetració però Tomic ha tocat el cèrcol i l’han anul·lat. Però a 20 segons pel final Feliz ha rebut una falta, ha demanat revisió i han xiulat antiesportiva. Però ha errat un dels dos tirs lliures i després s’ha precipitat en una acció on s’ha jugat un triple que no feia falta. Al contracop Cook ha anotat un alley-hoop (72-73) a 3 segons pel final i després Joel Parra, en una penetració, li han fet un tap definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)