ACB

L’Unicaja torna a enlairar la copa 18 anys després (80-83)

L’únic títol que havia aconseguit l’equip malagueny era el 2005 a Saragossa contra el Madrid

L’Unicaja ha aconseguit el títol de la copa de forma merescuda després d’eliminar el Barça als quarts, el Madrid a la semifinal i avui al Tenerife a la final, tres dels quatre caps de sèrie del torneig del KO (80-83). Els d’Ibon Navarro aixequen el títol 18 anys després (x). L’únic títol que havia aconseguit l’equip malagueny era el 2005 a Saragossa contra el Madrid

El matx ha arrencat amb màxima igualtat amb curs avantatges per l’Unicaja (16-17). Al segon quart el Tenerife, amb el tàndem Huertas i Shermadini al capdavant, ha capgirat el matx. El brasiler, amb un triple al darrer segon, ha situat els de Txus Vidorreta per davant (39-37). Al tercer quart un triple de Fitipaldo ha donat la màxima del matx al Tenerife (56-47) però ha aparegut Carter, decisiu, per anotar tres triples seguits i empatar la final abans del darrer quart (60-60). La dinàmica del partit ha canviat totalment i els canaris s’han jugat la sort a les accions de Huertas. Però l’Unicaja estava ja llançat i un triple d’Osetkowski (69-77) ha sentenciat. Els malaguenys han sabut gestionar els últims minuts sense patir pel triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)