Eurolliga

El Barça s’allunya del Mònaco i té a tocar el factor pista als quarts (80-70)

Els blaugrana han dominat al seu rival des del salt inicial i mai ha anat per darrera

El Barça ha deixat enrere un rival directe com és el Mònaco a qui ja havia guanyat al principat francès i a qui ha tornat a superar avui (80-70). Els de Jasikevicius tenen ja dues victòries d’avantatge i el bàsquet-average. Vesely ha jugat el seu partit 300 a l’Eurolliga sent el millor del Barça amb

El matx ha començat sense ritme però amb dues coses claus: han frenat a Mike James i els blaugrana han començat dominant. Dos triples d’Abrines han donat els primers avantatges (12-6) que ha eixamplat fins un màxim de 12 punts (42-30). L’objectiu era que cada vegada que rebia James fer-li un dos contra un i, mentre no tenien bonus de falta, castigar-lo. Al descans la renda ja era d’11 punts (50-39).

Al segon temps ha arrencat amb dos triples per situar un nou màxim avantatge (56-41). Una tècnica a Jasikevicius per protestar una falta en atac de Higgins ha donat vida al matx (59-51). El Mònaco ha començat a retallar fins a situar-se a només tres punts (65-62) i han aparegut els fantasmes d’altres remuntades que han patit però aquesta vegada la defensa de Higgins, Satoransky i Mirotic sobretot sobre James ha acabat de trencar el seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)