ACB

El Baxi Manresa venç un rival molt directe, el Fuenlabrada (92-78)

Trenca la mala ratxa de resultats i torna a guanyar després de sis derrotes seguides

El Baxi Manresa ha sumat una important victòria contra el Carplus Fuenlabrada, un rival molt directe, per 92-78, i ha situat al bàsquet-average al seu favor, ja que en la primera volta van perdre de quatre punts (101-97). Els manresans han trencat una mala ratxa de resultats i han tornat a guanyar després de sis derrotes seguides en la lliga. El conjunt madrileny ha sumat la seva catorzena derrota de manera consecutiva i continua en la darrera posició de la taula.

Els manresans han fet un mal inici de partit (1-8), però ràpidament s’han centrat a dins de la pista, s’han posat per davant i han arribat al final del primer quart amb una curta avantatge de 23-18, després d’un parcial de 8-0 en els últims minuts. En el segon període el Baxi Manresa ha fet una bona defensa i ha trobat amb facilitat el camí cap a la cistella del Fuenlabrada, primer s’ha situat 10 punts per sobre i uns minuts després ha arribat a la màxima avantatge del primer temps de 19 punts (48-29) a dos minuts del descans, amb un 11-0 de parcial. S’ha arribat al final del primer temps amb 50-36.

En el tercer període el conjunt manresà s’ha mantingut per davant i novament ha arribat a la seva màxima diferència de 19 punts (64-45). El Fuenlabrada ha intentat retallar les diferències i ho ha aconseguit. En l’inici dels darrers deu minuts ha tingut possibilitats de situar-se a menys de 10 punts, però el Manresa tenia clar l’importància de la victòria i en un darrer esforç s’ha tornat a distanciar, novament fins als 19 punts (81-62), i ha aconseguit una important victòria per 92-78.