ACB

Supera el rival més directe

Bàsquet. El Baxi Manresa s’imposa al Carplus Fuenlabrada, el cuer de la classificació, en un bon partit i trenca una mala ratxa de sis derrotes consecutives en la lliga ACB

Baxi Manresa 92 Fuenlabrada 78

BAXI MANRESA:Dani Pérez (5), Harding (10), Jou (9), Robinson (15) i Steinbergs (3) –cinc inicial–; Ferrari (10), Badio (6), Vaulet (6), Olumuyiwa, Geben (20) i Waczynski (8). 33/56 de 2 punts. 4/14 triples (1 Robinson, Waczynski, Jou i Ferrari). 14/21 tirs lliures. 36 rebots (8 Jou). 19 assistències (7 Dani Pérez). 1 eliminat (Jou). 105 valoració (23 Geben).CARPLUS FUENLABRADA:Ngouama (7), Ali (15), Lewis (4), Horton (17) i Fernández (15) –cinc inicial–; Novak (2) Marc García (5), Eghiator, Kromah (6), Eyenga (3) i Okouo (4). 23/46 de 2 punts. 5/17 triples (3 Horton, 1 Ali i Marc garcia). 17/25 tirs lliures. 36 rebots (6 Horton i Ali). 16 assistències (8 Novak). 71 valoració (19 Fernández).PARCIALS:23-18, 27-18 (50-34), 14-14 (64-50) I 28-28 (92-78).

El Baxi Manresa va sumar una important victòria contra el Carplus Fuenlabrada, un rival molt directe, per 92-78, i va situar el basket average favorable, ja que en la primera volta van perdre de quatre punts (101-97). Els manresans van fer un pas important cap a la permanència i van trencar una mala ratxa de resultats en la lliga. Van tornar a guanyar després de sis derrotes seguides. El conjunt madrileny va encaixar la catorzena derrota de manera consecutiva i continua en la darrera posició de la taula. Geben va destacar en atac amb 20 punts i 5 rebots, i va ser el més valorat amb 23 punts.

Després d’un mal inici de partit (1-8) els manresans es van centrar, es van posar al davant i a partir dels dos darrers minuts del primer quart sempre van portar la iniciativa. Al descans s’hi va arribar amb un 50-34 per als locals. En tres ocasions el Manresa es va avançar de 19 punts, però el Fuenlabrada sempre va saber retallar les diferències. El conjunt manresà va mantenir el cap fred i es va emportar la victòria.