WNBA

Las Vegas Aces, l’aposta sobre segur de Tom Brady

Tom Brady (1977) s’ha convertit en un dels propietaris del campió de la WNBA, Las Vegas Aces. El set vegades campió de la NFL (6 als New England Patriots i un amb els Tampa Bay Buccaneers) i considerat el millor jugador de futbol americà de tots els temps, es va retirar de manera definitiva al febrer després de 23 temporades. “El meu amor pels esports femenins va començar de ben petit quan acompanyava les meves germanes grans a tots els seus partits. Eren le millors de casa i celebràvem tots els seus èxits tots junts. Segueixen sent una inspiració per a mi” diu el futur membre del Saló de la Fama de la NFL.

“Des que vaig comprar Las Aces el nostre objectiu ha estat guanyar dins i fora de la pista. Tom Brady és una victòria no només per la franquícia i la WNBA sinó per l’esport professional femení en general” exposa Mark Davis el propietari de Las Vegas Raiders (NFL) i de Las Vegas Aces (WNBA).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)