ACB

La permanència és a tocar

Calendari. El Bàsquet Girona té 3 triomfs de renda sobre el Betis, que ha de visitar Fontajau, i ‘basket average’ faltant vuit jornades i els d’Aíto han de rebre també a Girona el Granada

El Bàsquet Girona encara no té assegurada la permanència però té un calendari assumible per segellar-la. Dels vuit partits que falten en té quatre a Fontajau i quatre a domicili. Ara els d’Aíto disputaran dos desplaçaments complicats, a la pista del Joventut (dissabte vinent, 20.45 h) i després a la pista del Madrid. Posteriorment els gironins tindran un partit que pot ser ja definitiu, a Girona, contra el Covirán Granada, que també és a la pomada de la permanència. Després visitarà el Gran Canària Arena (30 d’abril) amb l’equip canari segurament centrat en la hipotètica final de l’Eurocopa que tindria a les illes el 3 de maig. Després rebrà el Tenerife amb l’equip de Vidorreta centrat en la hipotètica final four de la FIBA Champions League. A tres jornades del final rebrà a Fontajau el Betis (a qui va guanyar a Sevilla en la primera volta 71-79), que podria estar sentenciat (9 de maig), i els gironins acabaran la lliga regular a Saragossa i rebent el Baskonia en l’última jornada amb els vitorians jugant-se, potser, el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)