ACB

El Barça s’imposa al Granada tot i no fer un gran partit (55-70)

Debuta el jove de 16 anys Jakucionis i anota un triple

El Barça ha guanyat a la pista del Coviran Granada per 55-70 en un partit on no ha fet un gran joc, però que l’hi ha servit per mantenir-se al capdavant de la classificació. Els blaugrana, que tenien diverses absències per lesions, han jugat a rafegues, han comés errades, però també han tingut minuts de molt d’encert. Ha debutat a la lliga el jove de 16 anys Jakucionis, que ha jugat l’últim mig minut i ha anotat un triple.

El Granada ha començat el partit amb un triple, però després el Barça ha fet un parcial de 0-18 mostrant un gran encert en atac. Ha arribat a una màxima diferència de quinze punts (3-18) que ha mantingut fins al final del primer quart. El partit ha canviat totalment en l’inici del segon període. Els blaugrana han estat negats en atac, fallant triples i perdent pilotes, i els granadins han fet un parcial inicial de 10-0 (17-22). El Barça s’ha refet una mica amb sis punts seguits, i ha arribat al descans amb nou punts d’avantatge, 23-32.

En la segona meitat el Barça ha continuat manant en el marcador i pràcticament sempre ha mantingut una diferència al voltant de deu punts que li donava tranquil·litat. A quatre minuts del final ha tornat a situar-se amb quinze punts d’avantatge (47-62), i els ha mantingut fins al final.