Més bàsquet

El Girona topa amb l’Unicaja als quarts de l’estatal júnior (65-77)

La derrota del Bàsquet Girona UNI Laia Palau contra l’Unicaja Andalusia en els quarts de final de l’estatal júnior impedeix a l’equip gironí accedir a la semifinal i la lluita per les medalles en la seva primera temporada com a projecte comú entre el club de Marc Gasol i l’Uni Girona.

El parcial d’1-9 al final del segon quart donava la iniciativa al conjunt andalús (31-37), que imposava la seva superioritat a la pintura (14-23 rebots a la mitja part). Els triples eren la única manera que trobava el conjunt gironí per anotar (42-45 Cargol) i, amb la defensa de l’Unicaja cada cop més agressiva, la diferència s’enfilava al tercer quart amb un 0-11: 44-58, amb tècnica a l’entrenador gironí, Daniel Vives, inclosa. De fet, el 42-45 era el sisè triple de les vermelles, que duien 4/9 a la primera meitat i no tornarien a sumar de lluny fins el 64-76 de marina Melero a 3:08 per acabar (7/18). Clàudia Acín, la màxima anotadora del Girona amb 18 punts en 24 minuts.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)