ACB

Pol Figueras: “S’han vist moltíssimes coses”

“L’equip no té aquesta sensació, perquè s’han vist moltíssimes coses al bàsquet” diu Pol Figueras (1,85 m, 1998) en la prèvia del Girona - Tenerife d’aquest dissabte, en què en funció dels resultats l’equip gironí pot assolir la permanència matemàtica. El base argumenta que malgrat l’equip vulgui assegurar la salvació “com més aviat millor”, al vestidor son conscients que no ho tenen fet i que han d’anar “al màxim” als cinc partits que falten per dependre d’ells mateix i no haver de pensar a “fer comptes” del que fan els altres equips.

Sobre el Tenerife, Figueras reconeix: “Haurem de fer un molt bon partit per guanyar” . “Es tracta d’un dels millors equips de la lliga” i porta “molts anys” amb el mateix bloc i el mateix entrenador” exposa el base de la Selva del Camp, que destaca el paper de Giorgi Shermadini, a qui qualifica com “el jugador més ben valorat de la lliga, un pivot molt experimentat”.

“És un canvi molt gran amb la LEB Or, però he pogut disposar de força minuts i els he aprofitat” afirma el base sobre el seu paper a l’equip gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)