Lliga femenina

Laura Peña, el primer fitxatge de l’Spar Girona

Laura Peña (1,69 m, 1998) és el primer fitxatge de l’Spar Girona per al curs 2023/24. Una oficialitat que arriba l’endemà que la base de Vilassar s’acomiadés del Cadí, el seu club les últimes quatre temporades. “Ve de fer unes grans temporades i amb ella guanyem gran capacitat de direcció, facilitat per anotar i consistència i presència a la pista en la posició de base” diu Laia Palau, que apunta què n’espera: “Aportarà moltes coses, molta seriositat a la pista. I ajudarà a conduir aquest equip fins a bon port la propera temporada”.

Peña, que signa per dos anys, estava fent la seva millor temporada fins que una lesió a l’espatlla la va obligar a passar per la sala d’operacions, després que el primer tractament conservador no donés els fruits desitjats. El seu últim partit és el 85-54 del 4 de febrer contra el Tenerife –8 punts (2/5 triples) i 12 de valoració en 21:16–. A la Lliga Femenina hi ha fet els seus millors registres en sis temporades (11,1 punts, 4,9 rebots i 3,5 assistències (14 de valoració) i, a l’Eurocopa, 9,1, 3,5 i 2,8 (9).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)