ACB

El Barça recupera el factor pista a Màlaga (79-90)

Els blaugrana han dominat amb solvència i Jasikevicius ha utilitzat els 12 jugadors

El Barça, amb més rotació de banqueta del que és habitual amb sis jugadors amb 10 punts o més anotats, ha recuperat el factor pista al Martin Carpena de Màlaga (79-90) i situa el 2-1 a la semifinal. Els de Jasikevicius poden aconseguir el bitllet per la final dimarts (21h) si guanyen el quart assalt a Màlaga.

Els malaguenys han començat dominant (17-12) amb un Kravish imparable (7 punts). Però els blaugrana han ressorgit amb un 2-10 (19-22). A partir d’aquí la igualtat s’ha mantingut fins al descans (43-40). Al tercer quart l’explosió de Kuric ha donat el màxim avantatge del matx (53-60) juntament amb un Satoransky immens (8 punts). Un triple d’Ejim i una antiesportiva de Kuric ha igualat de nou el matx (60-62). Al darrer quart els blaugrana han augmentat el seu nivell d’intensitat defensiva que ha ofegat l’Unicaja. La sentència ha arribat a sis minuts pel final amb un triple de Kalinic que ha consolidat un parcial de 4-11 per obrir forat al marcador (64-73). Als darrers minuts el Barça ha tingut la solvència i l’encert per rematar la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)