ACB

El Barça fa un tercer quart que li val el bitllet per a la final (75-87)

Els blaugrana ha fet un parcial de 4-22 i ha sentenciat el matx (del 46-51 al 50-73)

El Barça serà el rival del Madrid a la final de l’ACB després de desfer-se en el quart partit de semifinals a Màlaga (75-87) i sentenciar l’eliminatòria (3-1). La final entre blaugranes i blancs començarà divendres (21h) al Palau Blaugrana. El segon partit serà també al Palau el diumenge (18.30h). El tercer, ja al Wizink Center, serà el dimarts vinent (21h). En cas de fer falta un quart partit seria a Madrid el dijous 22 de juny (21h) i el cinquè i definitiu, si fes falta, seria diumenge 25 de juny a les 21h.

Els blaugrana han sortit molt mentalitzats i Jasikevicius en la mateixa línia del tercer assalte amb constants rotacions per desgastar el seu rival. El tècnic lituà ha utilitzat ja els 12 jugadors al primer quart doblant en el marcador al seu rival (10-20) amb encert exterior (4/6 triples). L’Unicaja ha reaccionat (21-25) però Satoransky ha liderat els blaugrana amb 10 punts (21-31) mentre Perry, el referent malagueny, es quedava amb 0/6 tirs de camp. Però el moment decisiu ha estat al tercer quart. La igualtat s’ha mantingut fins el 46-51 però llavors el Barça ha pujat línies defensives i ha anul·lat per complet els d’Ibon Navarro amb un parcial de 4-22 i trencar el matx (50-73). a 8:27 minuts pel final Jasikevicius ha estat desqualificat (57-73).