Eurolliga

Els sis primers de l’Eurolliga accediran als quarts de final, i del setè al desè faran un play-in

L’Eurolliga ha donat a conèixer els divuit equips que conformaran la categoria el curs vinent, amb la inclusió del València com a convidat. Per tant, els participants seran els mateixos de la temporada passada, amb l’Alba de Berlín, l’Efes d’Istanbul, el Mònaco, el Baskonia, l’Estrella Roja, l’Emporio Armani Milan, el Barça, el Bayern de Munic, el Fenerbahce, l’Asvel Villeurbanne, el Panathinaikos, el Partizan, el Real Madrid, el València, el Virtusde Bolonya i el Zalgiris Kaunas. La principal novetat en quant al sistema de competició és que només els sis primers s’asseguraran el bitllet als quarts de final, mentre que del setè al desè lloc es disputarà un play-in per poder accedir a les eliminatòries finals, igual com es fa a la NBA.

Canvis en l’Eurocopa

Pel que fa a l’Eurocopa, on hi milita el Joventut de Badalona, el gran canvi en el sistema de competició és que els dos primers de cadascun dels dos grups accediran directament als quarts de final. Els equips classificats entre el tercer i el sisè lloc de cada grup es creuaran per determinar els altres quatre integrants dels quarts. Els equips que jugaran la competició són el Lietkabelis Panevezys, l’Aris Thessalonica, el Besiktas d’Istanbul, el Buducnost Podgorica, l’Olimpija Ljubljana, el Dolomiti Trento, el Gran Canària, l’Hapoel de Tel Aviv, el Joventut de Badalona, els London Lions, el Bourg en Bresse, el Paris Basketball, el Prometey Slobozhanske, el ratiopharm Ulm, l’Slask Wroclaw, el Telekom Ankara, el Cluj-Napoca, el Venècia, l’Hamburg i el Vilnius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)