Eurolliga

El camí fins a Berlín és ple de rocs

Eurolliga. El nou Barça de Grimau tindrà un inici a la màxima exigència a Europa debutant al Palau contra l’Efes i desplaçant-se a la pista de l’Olympiacòs i a l’Stark Arena contra el Partizan potser de Mirotic

Del 24 al 26 de maig el Mercedes-Benz Arena de Berlín viurà una final four per a la qual, tal com s’estan reforçant els equips, tindrà una dificultat màxima obtenir un bitllet. Roger Grimau intentarà classificar el Barça per quart any consecutiu, però l’exigència hi serà des del primer dia, sense treva. Les primeres tres jornades viurà la realitat: debut al Palau contra l’Efes i visita a la pista de l’Olympiacòs i a l’infern de l’Stark Arena de Belgrad contra un Partizan on es podria retrobar amb Mirotic. El primer clàssic de Grimau i del nou Barça serà el 26 d’octubre al Wizink Center contra un Madrid que ahir va fer oficial el retorn de Campazzo. Al Palau Blaugrana el duel contra els blancs no serà fins al 2 de gener. També tindrà un al·licient especial el partit que jugarà Pablo Laso contra el Madrid el 14 de desembre amb el seu Bayern Munic. On hi pot haver incidents serà en el duel del Panathinaikòs al pavelló de l’Olympiacòs (14 març), perquè Sloukas ha deixat l’equip del Pireu per jugar a l’OAKA. La competició tindrà fins a 8 setmanes amb dos partits i enguany no es trepitjaran els partits de seleccions a les finestres FIBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)