ACB

El lituà Mindaugas Sušinskas, nova peça pel Bàsquet Girona

Ha jugat les dues últimes temporades al Niners Chemnitz d’Alemanya

Mindaugas Sušinskas (1995, 2,04m) és nou jugador del Bàsquet Girona per a la temporada 2023-24. L’aler arriba procedent de la BBL, la lliga alemanya, on ha disputat les dues darreres temporades a les files del Niners Chemnitz. La seva carrera professional va iniciar-se a Lituània la temporada 2012-13, amb l’Alytus Wolves, club en el qual va disputar 8 temporades. La 2020-21 va jugar amb el Prienai, del mateix país, abans de marxar a Alemanya. La passada temporada va anotar 9,8 punts, 3,6 rebots i 2,2 assistències en 33 partits de lliga regular.

Sušinskas és el setè fitxatge per a l’equip que dirigirà Salva Camps. S’afegeix a la continuïtat de Jaume Sorolla, Èric Vila i Maxi Fjellerup i a les arribades de Stefan Ðordevic, Juani Marcos, Ike Iroegbu, Markel Brown, Yves Pons i Sergi Martínez. Quino Colom té contracte vigent amb el club. Sušinskas ha fet les primeres declaracions com a jugador del Bàsquet Girona: “Estic molt content d’haver signat per Girona. És una gran ciutat, amb un gran club de bàsquet. Sempre he volgut jugar a l’ACB, perquè penso que és la millor lliga domèstica d’Europa”. El lituà afegeix: “Vull aprendre tot el possible dels meus companys i de Marc Gasol, un dels millors jugadors europeus i mundials de tots els temps. Estic impacient per arribar aquí, per treballar i espero que aconseguim els nostres objectius d’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)