ACB

El Barça anuncia un acord amb Jabari Parker

El Barça ha anunciat un principi d’acord supeditat a la revisió mèdica amb el prestigiós jugador nord-americà Jabari Parker (2,01m, 1995). Jabari, que juga d’ala-pivot, va néixer a Chicago i va créixer a la universitat de Duke, i va ser escollit en el número 2 del draft del 2014, per Milwaukee Bucks. D’allà va saltar al seu estat natal i va signar, al 2018, dues temporades amb Chicago Bulls, a raó de 20 milions per temporada. Ha tingut problemes de genoll que els últims mesos li han impedit jugar i això, de fet, ha permès la contractació d’un jugador de tant de talent, sempre que la revisió mèdica la confirmi. Sembla que Jabari, encara que no estigui en el seu zenit físic, estaria en condicions oper marcar diferències.

Posteriorment va ser jugador de diverses franquícies de l’NBA com són Wizards, Hawks, Kings i finalment Boston Celtics. Parker té una mitjana de 14.1 punts per partit i 5,5 rebots, amb un rècord de 36 punts davant Houston i 15 rebots jugant contra Phoenix. Aquesta serà la primera experiència europea de Jabari Parker.

És el quart fitxatge del Barça, que abans havia tancat les contractacions de Darío Brizuela (Unicaja), Joel Parra (Joventut Badalona) i Willy Hernangómez (New Orleans Pelicans). Les baixes son Sergi Martínez (cedit al Bàsquet Girona), Sertaç Sanli (Fenerbahçe), Kyle Kuric (Zenit St.Petersburg), Mike Tobey (Estrella Roja), Sarunas Jasikevicius (E), Nikola Mirotic i Cory Higgins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)