ACB

El Girona tanca la plantilla amb Gyorgy Goloman

Gyorgy Goloman (2,11 m, 1996) és la peça que completa el Girona que començarà la segona temporada del club a l’ACB. El pivot hongarès arriba a Fontajau procedent del Lietkabelis Panevezys lituà i per reforçar la pintura de l’equip de Salva Camps, que sense Marc Gasol al salt inicial de la competició oficial estarà formada per Goloman, Jaume Sorolla i Stefan Dordevic, amb Èric Vila i Yves Pons d’alers pivots.

Goloman, que va acreditar 6,2 punts, 3 rebots i 5 de valoració la temporada passada a la lliga i 9,2, 3,7 i 10,6 a l’Eurocopa, és la vuitena cara nova després dels fitxatges d’Ike Iroegbu, Markel Brown, Mindaugas Susinskas, Yves Pons i Stefan Dordevic, d’una banda, i de les cessions de Juani Marcos i Sergi Martínez per part del Barça, de l’altra.

“Estic molt agraït per aquesta oportunitat que em dona el Bàsquet Girona, de competir i jugar a l’ACB, una de les millors lligues d’Europa. Tinc moltes ganes de començar aquest repte, d’arribar i conèixer els meus companys, entrenadors i començar a preparar una temporada que penso que serà exitossa.” son les primeres paraules del jugador del Girona, format a la Universitat d’UCLA (2014-18) i que després d’un any en l’equip de desenvolupament dels Knicks, va anar passar pel Japó una temporada i l’Spirou Basket belga i el Falco Szombathely hongarès abans de fitxar pel Lietkabelis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)