ACB

Dia de proves mèdiques i físiques al Barça

Sense els jugadors que disputaran el mundial, l’equip comença la pretemporada a les ordres de Roger Grimau

Dia de retrobaments al Barça de bàsquet. Sense la presència dels jugadors que disputaran el mundial, els components de l’equip blaugrana estaven citats a primera hora del matí a la Ciutat Esportiva per a les corresponents proves mèdiques i físiques abans de començar la pretemporada. Satoransky, Laprovittola, Paulí, Caicedo, Kalinic, Da Silva, Vesely i Nnaji han estat els jugadors del primer equip en realitzar aquestes proves mèdiques. Després ha estat el moment de tenir el primer contacte amb la pista i amb la pilota, on els jugadors presents han fet el primer treball físics de la temporada. Jabari Parker no ha pogut participar de la sessió, ja que el retard dels vols ha endarrerit la seva presència a Barcelona, tot i que ha pogut saludar els seus nous companys i a l’entrenador, Roger Grimau.

Els jugadors del Barça tornaran demà a entrenar a la pista del Palau Blaugrana, on s’afegiran els joves Agustín Ubal, Dayan Nessah, Dame Sarr, Mathieu Grujicic, Miquel González de Ubieta i Tayshaun Gipson.

Abans d’iniciar la sessió d’entrenament, el blaugrana Tomas Satoransky ha valorat com afronta la nova temporada. “Teníem moltes ganes de tornar al Barça després de dos mesos de desconnexió perquè també és molt important després d’una temporada tant llarga. Ara hem de començar de nou al màxim nivell, amb els objectius que sempre son els mateixos en el Barcelona; guanyar totes les competicions que disputem. Penso que hem fitxat a grans jugadors. Ja tinc ganes de conèixe’ls, ja que ara alguns estan al mundial. També tinc ganes de conèixer el nou entrenador i començar aquesta nova etapa. És molt important mantenir la química que vam tenir l’any passat, sobretot a final de temporada en què vam fer un bon play-off de lliga ACB. És una de les primeres pretemporades que faig amb molt de temps i és important que hi hagi sis-set jugadors que continuen del curs passat per poder construir de nou i perquè els nous s’adaptin més ràpid”, ha comentat als mitjans oficials del club.

El Barça té previst disputar un partit amistós a porta tancada contra el Força Lleida el 3 de setembre al Palau Blaugrana. L’equip de Grimau podria programar algun altre partit amistós en espera del primer compromís oficial amb les semifinals de la Lliga Catalana que es disputaran l’11 de setembre a Lleida. El rival es definirà el 7 de setembre en l’eliminatòria que han de disputar el Bàsquet Girona i el Morabanc Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)