Lliga femenina

Laura Antoja: “Hem de començar a tot drap”

L’Spar Girona 23/24 ja està en marxa amb Laura Antoja al capdavant, un projecte que comença amb la seva característica força vital, tal com reconeix ella mateixa: “Amb il·lusió i ganes, que si ens en falten estem arreglats. “Aconseguir que l’equip vibri com a mi m’agrada” és el seu objectiu en l’inici d’una preparació que qualifica de diferent a la què era habitual: “Les pretemporades que recordem, amb blocs sòlids que tothom treballa igual estan desapareixent, tot es complica i el que tenia molt clar era que fóssim 5 o 6 jugadores, introduir el màxim de jugadores de la pedrera i veure si aguanten la càrrega i tenen el nivell.”.

Berta Pagès, Joanna García, Paula Acín, Lala Touré i Mama Sidiki Doumbi son les jugadores que s’entrenen amb el grup, mentre Lashann Higgs arriba aquest dijous i Marianna Tolo s’incorpora el 4 de setembre, amb permís perquè es casa. Aina Cargol s’hi afegirà la setmana que ve i Berta Ribas està lesionada però també forma part del grup amb què compta Antoja.

D’altra banda, Sandra Ygueravide hi serà una setmana i marxa fins el 10 de setembre a l’europeu de 3x3, amb Canella i Labuckiene pendents de si marxen uns dies i acaben tornant de seguida.

“És molt important començar bé, em plantejo un inici dur i difícil que potser no ens haurem cohesionat però hem de començar a tot drap” afirma l’entrenadora sobre l’inici de lliga, amb els desplaçaments a Saragossa i Salamanca i el duel amb el Barça CBS a Fontajau entremig. “Tinc clar la qualitat que hi ha a la plantilla i també que vull que totes juguin. Hi ha gent amb molt talent que et fa pensar que serà bàsica, com totes les 10 o 12 per la manera com vull jugar. Son bones i treballen bé” explica respecte la plantilla, que ara fa “volum físic, sense oposició i a poc a poc però amb la intensitat des del primer moment”.

“L’Uni Girona és qui és i hi som. Que la temporada passada ens passa factura a nivell de credibilitat? Sí però quan veiem si la plantilla dona de si i com capaços de generar un joc que provoqui respecte se’ns donarà per favorits. No em veig inferior a cap plantilla a dia d’avui, ens ho hem de guanyar. Venim d’una patacada forta i hem de reconstruir la nostra autoestima”posa en valor sobre els objectius a llarg termini l’entrenadora.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)