ACB

La temporada s’inicia amb un Barça-Madrid

Bàsquet. El campió i el finalista de l’última lliga disputaran la primera semifinal de la supercopa, el primer partit oficial d’enguany

El primer partit oficial de la temporada 2023/24 serà un Barça-Madrid, el mateix partit que va tancar la temporada passada en la final de la lliga ACB. El conjunt blaugrana i el conjunt blanc van quedar emparellats en la primera semifinal de la supercopa en el sorteig que es va fer ahir a Múrcia, on es jugarà el 16 i 17 de setembre. El Barça, campió de l’última lliga, i el Real Madrid, el finalista, s’enfrontaran en la primera semifinal que es jugarà el dissabte 16 a partir de dos quarts de set de la tarda. L’altra semifinal enfrontarà l’UCAM Múrcia i l’Unicaja de Màlaga el mateix dia a les 21.30 h. La final entre els dos guanyadors es jugarà el diumenge 17 a les 20 h.

El Barça era un cap dels dos caps de sèrie en el sorteig com a campió de la lliga, mentre que l’altre era l’Unicaja de Màlaga, que va guanyar el títol de copa. El Real Madrid, el campió de l’última edició de la supercopa i subcampió de la lliga, i l’UCAM Múrcia, com a amfitrió, completaven el sorteig. En la supercopa del 2022 el Real Madrid va guanyar el títol en imposar-se en la final al Barça per 89-83. El conjunt blaugrana ha guanyat sis títols de la supercopa i el Madrid, nou, els darrers cinc de manera consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)