Lliga femenina

Un foc apagat a temps

L’Spar Girona rescindeix el compromís amb Lashann Higgs, que no ha arribat aquesta setmana tal com estava previst

Lashann Higgs (1,75 m, 1995) no jugarà amb l’Spar Girona, que li rescindeix el contracte perquè no s’ha incorporat a l’Uni aquesta setmana tal com estava previst. L’escorta de les Bahames, que ja va marxar del Jairis d’Èric Surís a petició pròpia al març eludint problemes personals –no juga a Fontajau (58-76)–, quan n’era la més destacada en l’àmbit estadístic (12,3 punts, 2,8 rebots, 1,7 assistències, 1,3 recuperacions i 9,6 de valoració en 24 minuts de mitjana en 22 partits), no va pujar a l’avió dimarts i, és clar, no es va incorporar al grup de Laura Antoja, que ahir va completar la seva primera setmana d’entrenaments i demà torna a la feina.

“No sé si està preparada per jugar, el que queda clar és que no podem esperar que aquesta situació es desencalli perquè el futur respecte a aquesta jugadora és bastant incert”, són els arguments de Laia Palau a la rescissió del contracte que tenia l’Spar Girona amb la jugadora que sent cotonou –extracomunitària en l’Eurocopa però no en les competicions FEB– havia d’aportar punts al perímetre gironí en espera de l’arribada de Kelsey Mitchell, el fitxatge de la qual es tancava quan ja s’havia arribat a un acord amb la bahamenya. Motius personals i de salut són els motius pels quals Higgs, la peça que completava la plantilla de l’Spar Girona, no es va presentar.

LES REACCIONS

No podem esperar que aquesta situació es desencalli perquè el futur respecte a aquesta jugadora és bastant incert
Laia Palau
Patrocini

Hi haurà set cares noves igualment

“Ja estem treballant per trobar una substituta”, va afirmar Laia Palau, que en una entrevista a aquest diari després de completar la plantilla es va referir a Higgs: “És una gran jugadora i quan en demanes referències és bona tia i treballadora.” L’Uni ha de trobar una exterior que no ocupi plaça d’extracomunitària, que seguirà sent la setena cara nova d’una plantilla en què, de moment, Peña, Ygueravide, Canella i Etxarri són les quatre jugadores de formació que completen, just, la quota que tant de corcoll va fer anar l’equip el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)