Mundial

La importància de començar molt bé

Bàsquet. Mundial. Espanya s’enfronta a una difícil Letònia en l’inici de la segona fase

La selecció espanyola inicia la segona fase molt conscient de l’importància del primer partit del grup L contra Letònia (11.45 h). Una victòria ja els classifica per als quarts de final i no haurien de dependre del resultat del segon enfrontament del grup de diumenge contra el Canadà (15.30 h), amb qui està empatada a punts.

El seleccionador estatal, Sergio Scariolo, va explicar: “El torneig ha arribat a un punt molt alt d’importància, és un partit quasi decisiu i com a tal l’hem d’afrontar.” El tècnic va comentar que molts jugadors de l’equip ja han passat per aquests partits decisius, però altres no i els han d’ajudar a afrontar-ho. Sergio Scariolo també va destacar la potència del seu rival i va dir que el partit contra Letònia serà força difícil: “Per l’estructura de l’equip rival, per la seva competitivitat i la seva força i qualitat, segurament hi haurà uns quants moments complicats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)