ACB

L’efecte mirall

El Girona juga el darrer amistós a Salt contra el Manresa (20 h, per La Xarxa+) a cinc dies del debut en la lliga

Últim test de pretemporada per al Girona, que, dissabte a la tarda (18 h), obre la segona temporada en l’ACB a València, la pista on va encaixar la derrota més àmplia el curs passat (104-69, cinquena derrota i 2-9 de balanç). Ho fa contra el Manresa (20 h, per La Xarxa+) a Salt en l’acte que tanca el 50è aniversari del club verd, el primer equip del qual torna a l’EBA en el debut d’Albert Sàbat al capdavant d’una banqueta. Qui també debuta com a primer entrenador, en el seu cas en l’ACB, és Salva Camps, que s’enfronta al que va ser el seu equip des del 2020 fins aquest estiu.

“El repte és fer un partit consistent durant els 40 minuts. Els partits anteriors, hem fet bons minuts, però no hem estat prou consistents, i ara ho volem ser per arribar tan bé com sigui possible al començament de la temporada”, exposava ahir Èric Vila, un dels quatre jugadors que segueix en la plantilla de la temporada del debut en la lliga. L’aler pivot afirma que el conjunt del Bages és un model a seguir: “Hi veiem la feina que hem de fer.” “Sí que és veritat que porten molt rodatge i que l’any que fa que estan junts els està ajudant molt”, puntualitza.

El Girona du dues victòries en la seva preparació, contra el Rasta Vechta a Fontajau (85-79) i a la pista de l’Andorra en la prèvia de la Lliga Catalana (84-89 a la pròrroga). Les derrotes, a Sant Julià de Vilatorta contra el Joventut (83-68) i en la final a quatre de la competició nacional a Lleida: 104-92 amb el Barça en la semifinal i 95-101 contra la Penya en el partit pel tercer lloc. El Manresa, que en aquest mercat només ha hagut de fer tres fitxatges –un és Elias Valtonen, que torna al Bages després del seu pas per Alemanya–, acredita 5-1 en la preparació, havent perdut la final a Barris Nord per 79-81.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)