Lliga catalana

L’ICG Força Lleida revalida el títol de la Lliga Catalana LEB

L’ICG Força Lleida, l’amfitrió, ha derrotat el CB Prat Joventut per 83-70 en la final de la 24a Lliga Catalana masculina LEB i ha revalidat el títol. La Final entre ICG Força Lleida i CB Prat ha arrencat amb els amfitrions lleidatans imposant-se en els primers minuts i arribant a marxar de 10 punts en el marcador (16-6) amb un encertat Diego de Sousa des de la línia de 6,75. Tot i això, els jugadors del Prat liderats per Junior Saintel han aconseguit retallar distàncies i tancar el primer període amb un 20-18 en el marcador, igualtat que s’ha mantingut en els següents 10 minuts amb el local Kur Kuath com a destacat (43-36 al descans).

A la represa, el conjunt lleidatà entrenat per Gerard Encuentra ha trencat la final amb un espectacular Jaume Lobo que amb 4 triples ha impulsat els locals a marxar de 19 punts en el marcador (63-44). El Prat però, ha retallat distàncies en el darrer període però sense arribar a capgirar un marcador favorable finalment als locals per un 83-70 reeditant el títol de campions de la Lliga Nacional Catalana LEB. L’MVP del partit ha estat Kur Kuath amb un de 27 de valoració fruit dels seus 21 punts i 10 rebots.