ACB

El Baxi suma la seva primera victòria

ACB. Domina durant molts minuts a la pista del Río Breogán, però necessita la pròrroga

Río Breogán 85 Baxi Manresa 89

RÍO BREOGÁN:Rudan (13), Momirov (2), S. Garcia (10), Sajus (6) i S. Quintela (14) –cinc inicial–; Polite (4), Agravanis (2), Ventura (6), Fernández (11), E. Quintela (7) i Diouf (10). 17 de 40 de 2 punts. 6 de 23 triples (2 S. Garcia, 1 Rudan, S. Quintela, Polite i Fernández). 33 de 39 tirs lliures. 42 rebots (9 Diouf). 12 assistències (3 S. Quintela). 1 eliminat 5 personals (E. Quintela). 99 valoració (19 bS. Quintela).BAXI MANRESA:Williams (12), Sagnia (3), Vaulet (3), Geben (11), i D. Pérez (20) –cinc inicial–; Robinson (18), Badio (10), Jou, D. Garcia (1), Taylor (3), Steinbergs (5) i Zohore (3). 18 de 40 de 2 punts. 14 de 41 triples (4 D. Párez i Williams i 1 Sagnia, Vaulet, Geben. Taylor, Steinbergs i Zohore). 11 de 15 tirs lliures. 46 rebots (6 Robinson i Vaulet). 20 assistències (6 D. Pérez). 1 eliminat 5 personals (Robinson), 90 valoració (22 Robinson).PARCIALS:18-28, 25-21 (43-49), 21-10 (64-59), 13-18 (77-77) i 8-12 (85-89).COMENTARI:El Baxi Manresa va aconseguir la seva primera victòria de la temporada en la lliga en imposar-se per 85-89 a la pista del Río Breogán. Els manresans van dominar el partit molts minuts i van arribar a tenir en un parell d’ocasions dotze punts de marge, però en la segona meitat es va complicar i, malgrat arribar a un minut i mig del final amb cinc punts d’avantatge (70-75), es va arribar a la pròrroga perquè no va estar encertats en els moments decisius. Amb el 77-77 els dos equips van disposar d’un atac per guanyar, però es va arribar a la pròrroga. El Baxi Manresa es va centrar en els cinc minuts suplementaris, va trobar l’encert que no havia tingut en els últims minuts del partit i Dani Pérez va dirigir molt bé l’equip i va anotar punts importants fins al 85-89 final.