ACB

La Penya encadena el tercer triomf a l’ACB (69-75) a Palència

Els verd-i-negres han dominat tot el segon temps però s’ha complicat el final de forma innecessària

La Penya ha superat el Palència (69-75) i encadena la tercera victòria seguida en un partit marcat per la calor asfixiant del pavelló que ha obligat a obrir les portes perquè al descans la gent sortís al carrer. En un final igualat la Penya ha imposat el seu talent i experiència.

El matx ha arrencat amb un Palència castigant dins la pintura i anul·lant el perímetre verd-i-negre amb Andrews desencertat. L’explosió de Feliz (13 de valoració) i l’entrada a pista de Pau Ribas ha donat una nova dimensió i dos triples seguits del capità li ha donat l’avantatge del descans (29-35). El tercer quart els de Duran han sortit llançats i un triple en contracop d’Andrews ha situat la màxima juntament amb una cistella de Kraag (30-42). L’holandès i Allen han augmentat el nivell físic i d’intensitat que ha estat clau. Però el Joventut ha començat a perdonar amb Brodziansky encadenant errors (43-48). Han fet un pas endavant els veterans Vives i Ribas per retornar la calma (45-57). Onuaku, amb un triple, ha mostrat la seva millor versió abans de fer la quarta falta. Un altre triple al darrer segon de Feliz ha retornat la màxima (48-60). La Penya semblava tenir el partit controlat però s’ha relaxat i tres triples de Frankie han posat emoció (65-67). En un final d’infart la veterania i qualitat dels jugadors de la Penya s’ha imposat al nivell dels jugadors del Palència que ha errat en els moments claus. A més, a 32 segons pel final i 69-73 al marcador el Palència no permès que la Penya esgotès 23 segons de possessió abans de treure la falta. Inexplicable però gràcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)