WNBA

Las Vegas Aces revaliden el títol a Nova York

Las Vegas Aces son les campiones de la WNBA després de tancar la final en el quart partit amb el 69-70 a Nova York. La franquícia de Nevada és la primera en enllaçar dos anells des del 2002 quan ho van fer les Sparks de Los Angeles. Aja Wilson, autora de 24 punts i designada la MVP, feia el 64-70 que completava el 0-6 a 1:27 per acabar un partit en què Chelsea Gray, la millor jugadora de la final el 2022 i lesionada en el tercer partit, que va ser el més vist dels últims 20 anys; era baixa per lesió.

Les Houston Comets (1997-2000) van ser les primeres en repetir títol a la WNBA. I això que Becky Hammon tenia les baixes Kiah Stoke, titular com Gray, i que també es lesionava en el tercer partit, i de Candace Parker, intervinguda al juliol. La derrota de les Liberty deixa l’equip de Nova York 2-10 en les finals, que per novè cop en nou ocasions s’endú l’equip que començava 2-0. És la cinquena final seguida que perden les Liberty, que havien fitxat Breanna Stewart (10 punts de la MVP de la lliga regular en el 69-70) per trencar la mala ratxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)