ACB

El Barça frena la bona dinàmica del Surne Bilbao (91-82)

Willy Hernangómez, amb 20 punts i 7 rebots, ha estat un dels destacats del partit

El Barça, amb un joc molt equilibrat, ha allargat la ratxa triomfal contra el Surne Bilbao (91-82), que també arribava al Palau en una bona dinàmica i amb idèntic balanç (4-1) a la lliga ACB. L’equip blaugrana sempre ha portat la iniciativa i ha fet la sensació que posava una marxa més cada cop que el seu rival se li aproximava en el resultat. Willy Hernángómez, amb 20 punts, 7 rebots i , ha estat un dels destacats de la jornada.

El partit ha començat amb molt de ritme. Laprovittola, amb dos triples consecutius, ha marcat el camí pel Barça. El Surne Bilbao responia en l’intercanvi de cistelles i així s’arribava al final del primer quart amb un ajustat parcial de 21-19, després 5 punts consecutius de Willy Hernangómez. El pivot madrileny, omnipresent i en estat de gràcia (12 punts i 3 rebots), ha impulsat la bona arrencada blaugrana en el segon quart. Parker també s’ha afegit a la festa i els de Roger Grimau castigaven el rival amb un contundent sèrie de 14-0 (35-19). El conjunt basc ha aturat la sagnia i de la mà d’Smith i Pantzar ha reaccionat per escurçar diferències abans del descans (47-39).

El Barça ha tornat a pista amb poca tensió, fent concessions amb pèrdues de pilota que el Bilbao no ha desaprofitat (50-47). L’aparició de Vesely, però, ha estat providencial i amb 10 punts consecutius ha tornat a impulsar l’embranzida blaugrana (60-49). Les diferències es tornaven a ampliar fins als 16 punts (67-51) i s’arribava a l’últim parcial amb un resultat de 69-57. L’equip de Grimau feia un pas endavant en l’últim període i semblava que tancava definitivament el duel amb una màxima renda de 20 punts (79-59). La feina, però, encara no estava feta. Ha abaixat la guàrdia i el Bilbao ha tornat a ajustar les diferències aprofitant les pèrdues locals (81-75). Grimau ha tornat a fer un toc d’atenció, i el Barça, ara sí, ha rematat la victòria amb una cistella de Jokubaitis, i dos triples d’Abrines i Parra.