ACB

El Baxi trenca la bona ratxa

ACB. Els manresans van lluitar i no van cedir a la pista del València fins als darrers minuts

València 84 Baxi Manresa 79

VALÈNCIA BASKET:Puerto (4), Jones (8), Inglis (9), Davies (15) i Ojeleye (11) –cinc inicial–; Claver (2), Reuvers (3), Pradilla (3), Ferrando, Jovic (3), Touré (10) i Robertson (16). 19/42 de 2 punts. 9/23 triples (4 Robertson). 19/22 tirs lliures. 37 rebots (10 Davies). 21 assistències (6 Jovic). 105 de valoració (28 Davies).BAXI MANRESA:Robinson (4), Badio (11), Taylor (21), Valtonen (2) i Geben (8) –cinc inicial–; Williams (19), Steinbergs (2), Sagnia (5), Vaulet (2), Oriola (2) i Pérez (3). 22/41 de 2 punts. 6/26 triples (3 Williams, 1 Pérez, 1 Badio i 1 Taylor). 17/22 tirs lliures. 39 rebots (7 Geben). 14 assistències (5 Pérez). 73 de valoració (18 Williams).PARCIALS:22-15, 19-23 (41-38), 22-20 (63-58) i 21-21 (84-79).

El Baxi Manresa va trencar la seva bona ratxa de resultats amb tres victòries seguides, en perdre per 84-79 a la pista del València Basket. Els manresans van lluitar per la victòria fins als últims minuts, però, tot i que sempre van estar dins el partit, no van poder superar un equip que va encadenar el seu cinquè triomf en la lliga.

El València va sortir molt centrat i va agafar diferències en el marcador molt aviat (11-2 i 22-10) en el primer quart. El Manresa es va saber refer d’un mal inici en el segon període i, amb un parcial de 0-6 al final, va arribar al descans amb un 41-38. La remuntada dels del Bages va continuar en l’inici de la segona meitat i es van avançar (41-42). El tercer període i l’inici del quart van ser anivellats amb curts avantatges locals i un empat dels manresans (58-58). El València va aconseguir el seu màxim avantatge de 13 punts a cinc minuts de la fi (78-65), però novament el Manresa va saber entrar dins el partit i es va mantenir viu fins al final.