NBA

Derrota dels Heat, els subcampions, contra els Timberwolves sense Butler

Els Miami Heat, els vigents subcampions de l’NBA, han sucumbit a la coralitat dels Timberwolves (106-90), que s’han reivindicat amb sis jugadors amb dos dígits en l’anotació i han sumat el seu primer triomf del curs en dos partits. Els de Miami han encaixat la segona derrota en tres partits sense la seva estrella Jimmy Butler, que ha descansat per decisió tècnica desafiant les recomanacions de la lliga, que vol que els jugadors mes determinants siguin a la pista en els partits retransmesos a nivell nacional. El sis cops All-Star no ha jugat en la segona prt del back-to-back del seu equip. Els 22 punts de Tyler Herro i els 19 de Bam Adebayo han estat insuficients. Per part dels Wolves, Naz Reid ha anotat 25 punts i Anthony Edwards n’ha fet 19 i ha capturat 7 rebots.

Mentre esperen el retorn del controvertit Ja Morant –sancionat amb 25 partits i que no podrà jugar fins el 23 de desembre–els Grizzlies no aixequen el cap i han perdut contra els Wizards per 113-106, encaixant la tercera derrota en tres partits. El triangle Pole (27 punts), Kispert (22) i Kuzma (21) i els 10 punts i 11 rebots de Gafford han catapultat els Wizzards. Bane (26) ha estat el millor anotador dels Grizzlies.

Els Bulls, per la seva banda, han deixat en una anècdota el millor partit del base Zach LaVine, que ha clavat 51 punts contra els Pistons (118-102). Cunninghan, amb 25 punts, 10 assistències i 4 rebots, ha liderat els Pistons. Els altres resultats de la jornada són: Pelicans-Knicks (96-87), amb 26 punts i 7 rebots de Brandon Ingram catapultant als guanyadors; Cavaliers-Pacers (113-125) –els Pacers són líders de la Conferència Est amb 2-0 impulsats per una gran actuació de Tyrese Haliburton (21 punts, 8 rebots i 13 assistències); Raptors-Sixers (107-114) i Suns-Jazz (126-104), amb exhibició de Kevin Durant: 26 punts, 4 rebots i 7 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)