Lliga femenina

Tres catalanes convocades per la finestra FIBA

Sílvia Domínguez (Avenida), Queralt Casas (València) i Helena Oma (Saragossa), en una llista de 15

Sílvia Domínguez (Avenida), Queralt Casas (València) i Helena Oma (Saragossa) formen part de la llista de 15 jugadores que cita Miguel Méndez per la finestra FIBA, en la què la selecció espanyola juga els dies 9 i 12 de novembre partits de classificació per a l’Europeu del 2025, a tenerife contra Croàcia i Àustria, respectivament. Paula Ginzo i Lola Pendande, del Barça CBS, també entren en una convocatòria en què al cos tècnic hi ha l’entrenador del conjunt blaugrana, Isaac Fernández, i la directora esportiva de l’Uni, Laia Palau.

Megan Gustafson (1,90 m, 1996), nascuda a Port Wing, Wisconsin (EUA), va ser nacionalitzada al juny després de ser una de les revelacions de la passada Eurolliga, amb l’Olympiakòs (22 punts i 9 rebots per partit). La pivot és la novetat de la llista en la què també hi ha per primer cop Helena Oma, MVP de la darrera Copa i habitual amb Espanya en les competicions de 3x3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)