Eurocopa

Ygueravide i Mendy, amb l’Spar Girona

L’Uni viatja avui a Luxemburg amb la base i l’escorta, que ahir van participar en l’entrenament, en l’expedició

“La Sandra ja ha fet un bon entrenament, no té molèsties i entra a l’equip, i la Magali viatja amb nosaltres, ha fet l’entrenament amb el grup”, va dir ahir Laura Antoja després de la sessió a Fontajau de l’Spar Girona, que demà obrirà la segona volta de la fase de grups de l’Eurocopa a Dudelange, en el partit que tanca el cicle de tres setmanes amb desplaçament europeu entre els partits de la Lliga Femenina.

“Estem tots a disposició, per veure quina és la participació de totes en el partit”, va dir l’entrenadora. La valenciana (1,72 m, 1984) es va lesionar precisament contra el Diddeleng l’11 d’octubre a Fontajau (97-71) i s’ha perdut tres partits de lliga, el primer dels quals la desfeta a Salamanca (68-52). La base titular de l’equip era fins llavors la jugadora de l’Spar amb més presència a la pista a la Lliga Femenina (33:24). La francesa (1,78 m, 1990) no juga des del 5 de maig del 2022. Va ser a València en la tornada de les semifinals del play-off, quan tot i la victòria (66-73) l’equip d’Alfred Julbe va tornar a quedar eliminat per les taronges per culpa del 49-61 a Fontajau. Mendy, que viu la seva tercera etapa al club i havia arribat al desembre –signava per aquell curs i els dos següents–, va ser mare la temporada passada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)