Lliga femenina

Nora Galve (Gran Canària) es torna a lesionar el genoll i anuncia la retirada

L’Spar Gran Canària ha confirmat avui la gravetat de la lesió al genoll de l’exjugadora de l’Spar Grona Nora Galve (1,76 m, 2001), que serà operada dimarts vinent i es perdria tota la temporada. La jugadora de l’Hospitalet de Llobregat es va fer mal contra el Cadí la Seu fa dos diumenges en la Lliga Femenina i de seguida es va posar a plorar, intuint la gravetat de la lesió, que s’ha confirmat. La catalana, que ha tingut molt mala sort amb les lesions, ha anunciat minuts mes tard la retirada del bàsquet. “M’has donat els moments més feliços de la meva vida. El meu avi, exjugador de bàsquet professional, estaria molt orgullós. Sempre has estat amb mi Galve”.

El curs anterior, de fet, no va arribar a debutar amb l’Spar Girona perquè va haver de passar per la sala d’operacions per un trencament complet del lligament encreuat anterior (LCA) del genoll dret. A més, ja va patir una lesió greu també al genoll quan era jugadora del Lima Horta a la Lliga Challenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)