Eurocopa

Una Penya sense encert i sense el ‘factor jove’ (76-87)

L’exverd-i-negre Conor Morgan ha fet un gran partit (12 punts i 8 rebots)

La Penya ha perdut contra el London Lions (76-87) i ha cedit dos partit europeus a Badalona. El Joventut no ha fet un gran partit i ha pagat el desencert exterior (6/27 triples amb 0/8 de Deshaun Thomas) i els anglesos han estat més sòlids. Bona tornada de l’ExPenya Conor Morgan (12 punts i 8 rebots).

Els verd-i-negres han arrencat amb ritme i intensitat. Però el potencial interior d’Olaseni ha fet molt mal (13 punts) i ha superat els joves Rubén Prey i Michael Ruzic han fet el què han pogut amb bona activitat. Després del 28-20 els verd-i-negres han encaixat un 4-17 amb l’exPenya Conor Morgan sumant-se a la festa (36-44). Al tercer quart els anglesos han estat molt sòlids i han aprofitat els errors de la Penya, impotent perquè no li han sortit les coses, per agafar un màxim avantatge de 16 punts (48-64). Els verd-i-negres han fet un 7-0 abans del final del tercer quart (55-64). Però de nou els anglesos han tornat a fer una nova estirada ja definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)