Lliga femenina

El Barça CBS venç el Jairis (64-66) i suma el segon triomf seguit

El conjunt blaugrana ha dominat la segona meitat

El Barça CBS ha guanyat a la pista de l’Hozono Global Jairis per 64-66 un partit molt intens i disputat. Les blaugrana han sumat la segona victòria seguida, mentre que el conjunt murcià ha encadenat quatre derrotes. Ginzo ha destacat en el Barça CBS amb 18 punts.

La igualtat ha presidit el primer quart, tot i un 8-2 inicial del conjunt murcià. Les blaugrana s’han mantingut a pocs punts per sota en el marcador i han arribat al final del primer període empatats, 16-16. El Barça s’ha situat per davant en l’inici del segon quart, però el Jairis ha agafat el domini del partit i s’ha començat a distanciar fins al vuit punts (32-24), i s’ha arribat a la mitja part amb un 34-26.

Als dos equips els hi ha costat anotar en l’inici de la segona meitat, però un cop han entrat els primers punts blaugrana, han fet un parcial de 0-11 i s’han tornat a posar per davant (37-41). El Barça ha entrat en els darrers deu minuts de partit amb dos punts d’avantatge i s’ha mantingut per davant (48-54) fins al final, tot i que en els últims minuts el conjunt murcià s’ha apropat molt i ha inquietat a conjunt blaugrana.