Lliga femenina

El Cadí la Seu tampoc guanya a casa el Gernika (78-64)

El Cadí segueix sense conèixer la victòria a domicili. Les de la Seu d’Urgell han perdut per 78-64 a casa el Gernika. Tot i haver fet un bon inici de partit no han sabut superar a les locals, que han anat amb una marxa més.

Les urgellenques han entrat bé al partit, centrades. Primers minuts amb intercanvi de cops entre els dos cojunts, fins que el Gernika ha posat una marxa més fins a aconseguir una distància de 12 punts al final del primer quart. El segon el Cadí ha aconseguit retallar una mica les distàncies fins a tenir les locals a només dos punts, però no han sabut mantenir-ho i han marxat al descans amb 8 de diferència respecte.

Les urgellenques han volgut reaccionar a la segona meitat, però un Gernika endollat i encertat no els ha permès retallar gaire distàncies. El tercer quart han aconseguit apropar-se a només tres unts, però de seguida les locals hi han posat remei fins arribar a 10 de diferència. L’últim quart el Cadí no ha pogut deixar de banda el cansament i han arribat a tenir fins a 20 punts de diferència amb el conjunt basc.